• Scharrelvlees
  • Lokaal
  • Smaak
  • Open en eerlijk
  • Genieten

Ons verhaal

Buiten Genieters 

Wij zijn Wouter en Willemijn Kreun.

Wij houden van lekker eten, het buiten leven en buiten zijn.

Sinds mijn zesde jaar woonde ik samen met mijn ouderlijk gezin in Wadenoijen. Mijn ouders wonen nog steeds op het erf waar ik ben opgegroeid.

Arend en Maartje zorgen samen voor de Hereford koeien. Ze hebben al flink wat medailles gehaald met de mooie runderen op de Herefordkeuringen en de tweede stier is al in gebruik op een KI-station!

De runderen lopen het jaar rond op de uiterwaarden. Daarnaast zorgen hun voor slachtrijpe koeien.

Ik zelf Wouter heb een SVO-opleiding tot slager afgerond. Daarin ben ik al 20 jaar werkzaam. Mijn hobby is levende have. Ben geboeid door vleeskoeien, varkens en kippen, maar dan niet in de massa maar kleinschalig en zoveel mogelijk buiten, de plek waar ik zelf ook het liefste ben!

Ik run dit vleesverkoop met assistentie van Willemijn mijn vrouw en mijn ouders. We willen de vleesverkoop onderdompelen in het thema koken en keuken. Dat wil zeggen dat ons assortiment uit zal breiden met smaakvolle producten en handige artikelen die we zelf ook het liefst willen proeven en gebruiken!

Groet Buitengenieter Wouter Kreun

Genieten van een stukje vlees van een dier dat een goed en fijn leven heeft gehad,
ons daardoor een prachtig smaakvol stukje vlees heeft gegeven dat is waar we voor gaan en staan.
Open eerlijk, transparant. Met respect voor de natuur en het dier.